NIJE RAĆA, A NI ZDJELAR: Sutra uz Ivanovića još jedan novajlijau Humskoj (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE RAĆA, A NI ZDJELAR: Sutra uz Ivanovića još jedan novajlijau Humskoj (VIDEO)

Četvorogodišnji ugovor prvom inostranom pojačanju ove zime u Partizanu

Partizan ne gubi vreme!

Posle dogovora sa Đorđem Ivanovićem, detalji saradnje utanačeni su i sa Jurijem Vakulkom, perspektivnim 20-godišnjim veznim fudbalerom iz Ukrajine.

Pred mladim fudbalskim arhitektom koji će konkurisati za mesto upražnjeno odlaskom Evertona, od parafa na crno-brli ugovor dele još samo lekarski pregledi.

Saradnja će, ukoliko zdravstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << izveštaji budu očekivani, biti dogovorena na period od četiri godine. Vakulko je u Humsku stigao kao slobodan igrač, a prethodno je nosio dres Dnjepra u kojem je i ponikao.



Da li će Vlalukov dobiti konkurenciju na sredini terena, biće poznato tek na kraju prelaznog roka, jer partizan na listi želja ima i Radosava Petrovića i Sašu zdjelara, srpske internacionalce već dokazane u ulozi kreatora igre.

Podsetimo, Partizan već u srtedu očekuje put na Kipr gde će se uigravati za nastavak sezone koji će početi dvomečom sa Viktorijom iz Plzenja.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.