Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MU BILO BITNO, A SAD BI DA SE ŽALI: Sikimić šokiran kaznom, poziva se na slučaj igrača Partizana!

Kazna koja je dodeljena napadaču Crvene zvezde Predragu Simikiću baš ga je pogodila, te najavljuje žalbu i navodi primer iz tabora ‘večitog’ rivala.

Prvo što je Predrag Sikimić uradio po završetku utakmice Novi Pazar-Crvena zvezda bila je poseta golmanu Novopazaraca Mladenu Živkoviću, kom je višestruko slomio jagodičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kost i usput i nos.
Tada je rekao da ga kazna apsolutno ne zanima i koliko god da dobije suspenziju, važno mu je samo da Živković ponovo stane na gol.
POZNATA KAZNA: FSS nemilosrdan prema Sikimiću (VIDEO)
Međutim, posle današnje izrečene kazne od strane Disciplinske komisije FSS u trajanju od čak tri meseca, Sikimić je bio baš iznenađen.
– Pritisak u glavi mi je toliki da to ne mogu da objasnim. U šoku sam zbog odluke koja je donešena. Kada mi je saopšteno prvo sam pomislio da su u pitanju tri meča… Ali tri meseca? Pa prošle sezone smo imali primer kada je štoper Partizana (prim.aut. Nikola Milenković) teško povredio Bojića iz Čukaričkog i dobio tri utakmice suspenzije. Priznao sam krivicu, jasno je da nije bilo namere, žaliću se, ne znam šta bih još rekao – izjavio je Sikimić, a prenose ‘Novosti’.
The post NIJE MU BILO BITNO, A SAD BI DA SE ŽALI: Sikimić šokiran kaznom, poziva se na slučaj igrača Partizana! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.