NIJE LEPO ZA GLEDANJE: Miloševićeva velika briga, njegov igrač objavio sliku povređene noge (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE LEPO ZA GLEDANJE: Miloševićeva velika briga, njegov igrač objavio sliku povređene noge (FOTO)

U četvrtak, crno-beli protiv Malatije.

Nemanja Miletić je ranije izašao u utakmici Superlige između Partizana i Mačve zbog povrede članka. Posle pobede od 4:0, šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević rekao je da je to njegova česta povreda, ali da je do sada uvek bila sanirana.

Međutim, Miletić je dan kasnije okačio fotografiju zgloba i našalio se na svoj račun. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slike je postavio i dve teniske loptice. Sve u svemu, ne deluje optimistično, pošto Partizan već u četvrtak očekuje prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Malatije. Ostaje da se vidi da li će da se oporavi.

Možete i da pogledate više fotografija sa utakmice Partizan - Mačva
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS Kako će Miletić da zaigra sa ovakvim zglobom?! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Avg.2019

Problemi za Partizan, kada im vreme nije. Uoči najbitnije utakmice u dosadašnjem delu sezone… Nemanja Miletić povredio je zglod desne noge u 59. minutu meča protiv Mačve, zbog čega je odmah napustio teren. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,15 na igru 3+ u meču Partizana i Malatije. Strateg tima...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.