NIJE HTEO U PARTIZAN, U MILANU GA SAČEKAO ŠOK: Trener Mirotiću stavio do znanja da ga neće tu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 17:12

NIJE HTEO U PARTIZAN, U MILANU GA SAČEKAO ŠOK: Trener Mirotiću stavio do znanja da ga neće tu

Kad je teško, Mesina odlučuje.

Španski košarkaš Nikola Mirotić, kao što je već poznato, zbog pretnji je odbio da dođe u Partizan, te će karijeru nastaviti u Olimpiji iz Milana, ali...ne ide sve onako kako je planirao.

Trener Manekena, Etore Mesina je kapitena i miljenika publike Nikola Melija "zakucao" za mesto startnog krilnog centra i Nikola Mirotić će morati da se prilagodi situaciji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Prema navodima italijanskih medija Mesina želi da Mirotića pomeri na krilo.

Celu karijeru sada već iskusni Mirotić igrao je na poziciji krilnog centra, a kako u sastavu Olimpija već ima kapitena Nikola Melija i Nemca Johanesa Fojtmana Mesina je smislio da Mirotića pomeri na poziciju više.

Španac je fizički dominantniji od svih krila u Evropi, i u velikoj je ofanzivnoj prednosti, ali pitanje je da li će uspeti defanzivno da sačuva krila koja su u Evroligi sve brža.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.