NEVEROVATNO: Ožegović je OVO ODBIO zbog Partizana, a ovako je reagovao zbog poruke Grobara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Ožegović je OVO ODBIO zbog Partizana, a ovako je reagovao zbog poruke Grobara (FOTO)

Napadač nedavno potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima.

Prvobitna bura koja se podigla oko dolaska Ognjena Ožegovića, bivšeg igrača Crvene zvezde, u redove Partizana još uvek nije potpuno stišana. Navijači nisu baš najradosnije dočekali Ognjenov dolazak, a to su pokazali i na prijteljskoj utakmici u Teleoptiku protiv Mačve gde ga je dočekao transparent ''Kad vidiš Grobare spusti glavu dole, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne slavi s nama, ovo nisu tvoje boje''.

CRNO-BELI POSLALI SPISAK ZA LIGU EVROPE: Četvorica novajlija, OVI starosedeoci su otpali (FOTO)

BOLJI OD NADREALISTA: Bivši igrač Zvezde IMITIRAO Ivicu Ilieva i ZAPALIO Instagram (VIDEO)

 - Dok sam bio na terenu u prvom poluvremenu, taj transparent nije ni bio postavljen. Kada sam se vratio kući, u medijima sam video tu poruku. Bio sam šokiran, naravno da mi je bilo mnogo teško. Dva dana nisam izlazio iz kuće. Ipak, ni tad, kao ni sad, nikada mi nije padalo na pamet da padnem ili da odustanem. Naprotiv, imam još veću volju da se dokažem - rekao je Ožegović, kome se od strane navijača Partizana najviše zamera što je vređao navijače crno-belih, a ne zbog toga što je bio u Zvezdi. - Te poruke su bile moje dečje ludosti za koje ne bih da se pravdam. Pregurao sam i istrpeo prve reakcije i sada se maksimalno okrećem fudbalu i mom dečačkom snu da se dokažem u Partizanu.

Da je rešen da ostavi trag u Partizanu i dostojno zameni Uroša Đurđevića, Ožegović je pokazao odbivši odličnu ponudu ruskog Amkara.

 - Čim su me pozvali ljudi iz Partizana, otac i ja smo raspakovali kofere i otkazali put u Rusiju. Imali smo čekirane karte, čak sam i potpisao predugovor sa jednim klubom koji mi je nudio pet puta veći novac nego u Partizanu. To valjda govori da ovde nisam došao zbog finansija - zaključio je Ognjen Ožegović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.