NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Evo odakle dolazi glavni sudija meča Partizan - Real

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 15:51

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Evo odakle dolazi glavni sudija meča Partizan - Real

Meč počinjeu utorak u 20.30.

Beogradska "Arena" će u utorak od 20.30 časova biti mesto gde će se odigrati treći meč četvrfinala Evrolige između Partizana i Reala, gde pobeda crno-belima donosi plasman na Fajnal for u Kaunas.

Posle tuče koja je obeležila drugu utakmicu u Madridu, veliki pritisak biće i na sudijama sutrašnjeg meča, koje će morati da budu smirene i da spreče dalje incidente, jer će pritisak i tenzija zasigurno postojati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na čelu trojke sa pištaljkom naći će se veoma dobro poznato ime - Boris Rižik iz Ukrajine, koji je već nekoliko puta sudio Partizanu ove sezone, između ostalog i u večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Pomagaće mu Mehdi Difala iz Francuske, još jedan iskusan arbitar, kao i Emin Mogulkoč iz Turske, koji je, interesantno, već delio pravdu Realu i Partizanu na prvom susretu u "Wizink Centru", pa se može reći i da je doneo sreću crno-belima.

Nečekivano ili ne glavni sudija je iz Ukrajine, a zna se da je su navijači u Srbiji naklonjeniji nekoj njima susednoj zemlji, ali nadamo se da to neće uticati na njegovu arbitražu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.