NEREDIMA NEMA KRAJA, POTPUNI HAOS NA BANOVOM BRDU: Tuča Grobara i žandarmerije, meč nastavljen pa ponovo prekinut! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2023, 18:52

NEREDIMA NEMA KRAJA, POTPUNI HAOS NA BANOVOM BRDU: Tuča Grobara i žandarmerije, meč nastavljen pa ponovo prekinut! (FOTO) (VIDEO)

Nakon baklji, huligani su počeli sa lomljenjen stolica i ubacivanjem istih na teren! Poslednje, 30 kolo Mozzart bet Superlige Srbije, donelo je mnotšvo zanimljivih duela, ali po kvalitetu i značaju svakako se izdvaja derbi na Banovom brdu. Fudbaleri Čukaričkog i Partizana, u terminu od 18 časova, počeli su veliku bitku za mesto koje garantuje učešće ... Read more
The post NEREDIMA NEMA KRAJA, POTPUNI HAOS NA BANOVOM BRDU: Tuča Grobara i žandarmerije, meč nastavljen pa ponovo prekinut! (FOTO) (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Piksi o haosu na Brdu: Razočaran sam

Izvor: B92, 11.Apr.2023

Derbi između fubalera Čukaričkog i Partizana na Banovom brdu prekinut je zbog nereda koji su izazvali navijači gostujućeg tima...Utakmica je nekoliko puta bila prekidana, igralo se samo 21 minut, a konačna odluka je da će se meč nastaviti u sredu od 18 sati...Među gledaocima bio je i selektor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.