Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NERAZJAŠNJENO: Čiji je stadion Partizana i da li će se zaista graditi novi?!

Tvorac ideje novog stadiona FK Partizan Žarko Zečević prokomentarisao je situaciju oko statusa aktuelnog zdanja u Humskoj.

Već nekoliko godina unazad aktuelna je situacija oko vlasništva stadiona u Humskoj na kome već nekoliko decenija svoje utakmice igra Partizan. Nekada stadion JNA i dalje je zvanično u vlasništvu, ali je sve veća prilika da on pređe ‘u ruke’ države.
- Partizan još uvek nije ostao bez stadiona jer je donesena tek prvostepena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << presuda. Postoji žalba na rešenje i mislim da je ceo slučaj ispolitizovan. Ako se budu poštovale pravne norme, stadion je i dalje Partizanov – prenosi ‘Žurnal’ reči Žarka Zečevića.
Postojale su indicije da bi Partizan mogao da dobije potpuno novi stadion za vreme njegovog bitisanja u klubu, ali su planovi i papiri za tu realizaciju konstantno bili ‘gurani pod tepih’. Sada se pojavljuju nove priče po kojima bi Partizan dobio stadion za vreme izgradnje ‘Beograda na vodi’, piše ‘Žurnal’.
- To su dva procesa koja verujem teku paralelno. Nadam se da će se dok se bude gradio Beograd na vodi, graditi i novi stadion Partizana – potvrdio je Zečević.
The post NERAZJAŠNJENO: Čiji je stadion Partizana i da li će se zaista graditi novi?! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.