NEOČEKIVANO: Partizan u jednom danu DOBIO velika POJAČANJA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANO: Partizan u jednom danu DOBIO velika POJAČANJA (FOTO)

Slatke muke trenera Žarka Lazetića.

Reprezentativna pauza uticala je da mnogi klubovi širom Evrope ostanu bez velikog broja igrača. Ceh je platio i Partizan, koji u svojim redovima ima osmoricu reprezentativaca. I dok se oni ne vrate iz svojih selekcija, trener Žarko Lazetić ostao je sa malim fondom fudbalera na treninzima.

Upravo je to bio razlog za upravu crno-belih da reaguje i iz omladinskog pogona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priključi kvartet najtalentovanijih dečaka.

Tako sa prvim timom Parnog valjka uveliko treniraju: Slobodan Stanojlović (levo krilo), Stefan Radmanovac (desni bek), Lazar Pavlović (centralni vezni) i Aleksa Janković (krilo), dečaci rođeni 2000. godine.

Saša Ilić, gol u derbiju i Liga šampiona! I dok su devetorica igrača sa svojim reprezentacijama u kvalifikacionim utakmicama, prvom timu Partizana pridružila su se četvorica omladinaca koji poput njihovih saigrača iz generacije 2001 kod trenera Dražena Bolića sanjaju da zaigraju za seniore. Oni su dobili šansu da do kraja reprezentativne pauze treniraju i rade po režimu prvog tima na SC Partizan-Teleoptik. Predstavljamo vam @sstanojlovic7 − Rođen sam 28. 12. 2001. godine u Bijeljini i u Partizanu sam već osam godina na poziciji levog krila kod trenera Dražena Bolića. Kada sam ove nedelje dobio poziv da treniram sa prvom timom prosto od sreće nisam mogao da verujem. Za svakog igrača je ovo velika velika čast, a posebno da delimo teren, svlačionicu i obroke sa živom legendom Sašom Ilićem. Uglavnom igram u napadu na poziciji levog krila, a mogu da igram i desno ili na poziciji centralnog napadača. O željama vezanim za Partizan je bespredmetno i pričati, jer mi je najveći san da debitujem za prvi tim i osvajam trofeje za voljeni klub, baš kao u mlađim kategorijama.Sa Partizanom sam osvajao pionirsku ligu, a uz to smo osvajali i dosta tunira u Italiji, Makedoniji, Bugarskoj i Sloveniji. Svetu Markovića znam više od 10 godina, jer smo zajedno trenirali u FK Radnik iz Bijeljine, gde smo osvajali mnoge turnire, pa mi je drago što ponovo delimo svlačionicu. Bijeljina je poznata po fudbalskim talentima već duže vreme i siguran sam da će ih biti još. Više na partizan.rs

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Mar 22, 2019 at 2:05am PDT

Zanimljivo da je Strahinja Pavlović njihov vršnjak, ali mu to nije smetalo da se igrama nametne u timu Partizana i skrene pažnju italijanskog šampiona Juventusa.

Slična priča bila je i prošle godine, kada je u seniorsku konkurenciju iznenada upao Svetozar Marković i šansu iskoristio na najbolji način. Ostaje da se vidi ko će se od ovih tinejdžera nametnuti ili izboriti za status standardnog prvotimca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.