NEOČEKIVANO: Partizan dobija veliko pojačanje u finišu sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 10:23

NEOČEKIVANO: Partizan dobija veliko pojačanje u finišu sezone

Vraća se brže nego što se očekivalo.

Aleksa Avramović je u petak operisao levu šaku u Madridu, a pošto je nastavio sa rehabilitacijom u prestonici Španije bio je prvi u odboru za doček saigračima uoči majstorice plej-ofa Evrolige.

Crno-beli u sredu igraju meč odluke protiv Real Madrida (21 čas), a reprezentativac Srbije biće “najvatreniji navijač” crno-belih.

Plej Partuizna veruje da će se vratiti na teren ranije nego što su to bile prve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prognoze. Posle povrede spekulisalo se da je Avramović završio sezonu.

- Operacija je uspela. Ja sam pozitivan, prethodna povreda desne ruke je bila mnogo teža. Verujem da ova povreda neće uticati na moju igru kad se budem vratio na teren. Verujem da za mene sezona nije gotova, nadam se da ću biti spreman da pomognem ekipi u finišu sezone. Još je, međutim, rano za konkretnu prognozu – istakao je Avramović.

Ako ne bude mogao da pomogne crno-belima, očekuje se da će Avramović biti spreman za letnje pripreme reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo koj je na programu od 25. avgusta do 10. septembra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.