NEOČEKIVANO! Bivši igrač Partizana IZNENADA postao VIŠAK! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANO! Bivši igrač Partizana IZNENADA postao VIŠAK! (FOTO)

Jedan klub pokazao interesovanje.

Dolazak Luisa Murijela iz Sevilje i ostanak prvog napadača Đovanija Simeonea u Firenci, najavio je da će jedan napadač morati da napusti tabor Viole.

KOKOŠKOV ZNA: Evo ŠTA je potrebno Teodosiću kako bi uspeo u NBA ligi (FOTO)

BEZ KONKURENCIJE: Kolarov UBEDLJIVO najbolji defanzivac Serije A u ovoj kategoriji (FOTO)

VAŽNO ZA ORLOVE: Ronaldo OBJAVIO da li će igrati protiv Srbije! (FOTO)

Kako prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Korijere delo Sport, bivši napadač Partizana Dušan Vlahović i Siril Tero najbliži su tome da napuste "Artemio Franki", da bi se izborili za veću minutažu na terenu. Po svoj prilici, Tero je najbliži Đenovi, koja je uputila poziv ovom fudbaleru, dok je situacija oko srpskog napadača i dalje u magli.

Fjorenitna neće da ga proda, već bi u Violi želeli da mu nađu klub gde bi narednih šest meseci kao pozajmljen igrač mogao da stiče rutinu. Još ranije, interesovanje je pokazao Kjevo, međutim loša pozicija na tabeli i činjenica da bi mu teško u Veroni zagarantovali mesto startera, prolongiraju ovu opciju. Jedino rešenje je silazak u Seriju B, gde bi Vlahović sigurno bio standardan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte najlepše koreografije Grobara u 2018. godini

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.