NEOČEKIVANA IZJAVA LALATOVIĆA: Partizan je oštećen za titulu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 16:06

NEOČEKIVANA IZJAVA LALATOVIĆA: Partizan je oštećen za titulu!

Veoma iznenađujuće.

Trener Mladosti GAT Nenad Lalatović govorio je portal Republika o superligaškoj sezoni 2021/22.

Partizan je tada, sa Aleksandrom Stanojevićem na klupi, bio na korak od titule, a popularni Lalat smatra da je nepravedno što do trofeja nisu došli crno-beli.

- Sale Stanojević je uradio mnogo za Partizan kada je uzeo 98 bodova, moram da budem iskren, tada je zaslužio da uzme titulu. Ja kao zvezdaš to hoću da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažem. Stanojević je tada oštećen protiv Čukaričkog, kada je sudija poslednjem igraču u odbrani "brđana" za faul dao žuti, a ne crveni karton. Da su crno-beli tada pobedili, možda bi osvojili pehar prvaka Srbije - istakao je Lalatović.

Da podsetimo, Partizan je na pomenutom duelu protiv Čukaričkog odigrao bez golova, a sporan je bio detalj iz prvog poluvremena kada je igrač tima sa Banovog brda prošao bez crvenog kartona nakon starta nad Rikardom Gomešom.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.