Izvor: HotSport.rs, 15.Apr.2024, 14:50

NEOČEKIVAN ODLAZAK IZ PARTIZANA: Duljaj ostao bez bitnog šrafa u timu!

Promene u Humskoj Partizanu ne cvetaju ruže u drugom delu šampionata. Juče je upisan novi neuspeh u vidu poraza na Banovom brdu od Čukaričkog i to neposredno pred derbi sa Zvezdom (subota u 18 časova). Zbog popriličnog broja oscilacija crno-belih, pre svega u odbrani, rešeno je da se naprave određene izmene.  Naime, kako saznaje Meridian ... Read more
The post NEOČEKIVAN ODLAZAK IZ PARTIZANA: Duljaj ostao bez bitnog šrafa u timu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Potvrđeno za Sportal: Šok u Partizanu pred Večiti derbi - trener iznenada napustio Humsku!

Izvor: Sportal.rs, 15.Apr.2024

Trener Partizana Igor Duljaj ostao je bez jednog od pomoćnika - Italijan Valerio Zudas je iznenada napustio stručni štab crno-belih, potvrđeno je Sportalu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.