NEMA TIH PARA: Partizan odbio veliku ponudu za Jama Madara

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 17:22

NEMA TIH PARA: Partizan odbio veliku ponudu za Jama Madara

Ostaje u crno-belom dresu.

Potpuno neočekivano u Humsku je stigla ponuda za Jama Madara. Jednog od najboljih mladih igrača želi Fenerbahče saznaje Mozzart sport.

Turskom gigantu je izmakao Kostas Slukas, sve je izvesnije da će ih napustiti Nik Kalates, tako da rešenje na poziciji pleja vide u 22-godišnjem oroganizatoru igre Partuzana.

🇹🇷🚨Fenerbahce Beko are following >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << the case of Yam Madar, according to @MozzartSport. #partizan #FenerbahceBeko #euroleague #basketball #abaliga

https://t.co/G4ubfxtw1C

— Christos Harpidis (@chrisalucard) July 11, 2023

Međutim, kako se navodi, crno-beli nemaju nikakvu nameru da puste Izraelca u Istanbul koji ima ugovor sa klubom iz Humske. Tako da ostaje da se vidi kako će se ova priča razvijati u narednim danima.

Madar je u sezoni za nama bio jedan od ključnih igrača tima Željka Obradovića koji je osvojio ABA ligu i igrao u Top 8 fazi Evrolige.

Proglašen je za najboljeg mladog igrača takmičenja u kom je u proseku 5,8 poena, 1,6 asistencija i 1,2 skoka.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.