NEMA STAJANJA U HUMSKOJ: U Partizan stiže još jedno POJAČANJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA STAJANJA U HUMSKOJ: U Partizan stiže još jedno POJAČANJE! (FOTO)

Potpis ugovora do kraja nedelje.

Čelnici Partizana nemaju nameru da se zaustave kad su u pitanju dovođenja novih igrača, uprkos činjenici da klubu preti eliminacija iz Evrope (ukoliko žalba sportskom sudu bude odbijena). Posle Leandrea Tavambe i Mohameda el Monira, treće pojačanje crno-belih u ovom prelaznom roku biće Nikola Vujadinović.

Iskusni 30-godišnji štoper će do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelje stići iz Pekinga, na lekarske preglede i potpis dvoopogodišnjeg ugovora. Nekadašnji član Javora, Rada, Šturma i Osasune bi trebalo da zameni Bojana Ostojića koji je blizi odlaska iz kluba (pročitajte OVDE).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.