NEKA TE ANĐELI ČUVAJU: Partizan se još jednom oprostio od Isaije, ovog puta čituljom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKA TE ANĐELI ČUVAJU: Partizan se još jednom oprostio od Isaije, ovog puta čituljom (FOTO)

Dečak je preminuo posle duge borbe sa zloćudnim tumorom.

Isaija Pantić je preminuo u nedelju posle duže borbe za zloćudnim tumorom mozga, a u ponedeljak je saopšteno da će sahrana biti obavljena u krugu najuže porodice. Komemorativni skup biće održan u sredu, u večernjim časovima.

U protekla dva dana, od sina poznatog TV novinara Željka Pantića oprostili su se klubovi, sportisti, kao i brojni korisnici društvenih mreža. Danas je objavljena i čitulja koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dao FK Partizan.

- Hrabri dečače, sklopio si oči zauvek i otišao na neko bolje mesto. Neka te anđeli čuvaju - glasio je poslednji pozdrav crno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POTRESAN GRAFIT: Navijači Partizana se još jednom OPROSTILI od Isaije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019

Tužno...Isaija Pantić, sin novinara Željka, se  dve i po godine borio sa tumorom na mozgu, ali je u nedelju izgubio najvažnijubitku...Ujedinio je sve u Srbiji. Navijači partizana su se oprostili potresnim grafitom od njega...Исаија заувек остаће с’ нама! Гробари...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.