NEKA SE SPREMI PARTIZAN : Flora efikasna pred dolazak u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 22:04

NEKA SE SPREMI PARTIZAN : Flora efikasna pred dolazak u Beograd

Neće biti lako crno-belima.

Partizan i Flora odigraće 30. septembra u Humskoj meč drugog kola Lige konferencija. A na osnovu prikazanih igara Estonaca u prethodnom periodu neće biti lako crno-belima.

Večeras je tim iz Talina upisao četvrtu uzastopnu pobedu, i to veoma ubedljivu na svom terenu protiv Narve, rezultatom 5:2. U te četiri poslednje utakmice u šampionatu Estonije, Flora ne samo što je osvajala bodove, nego ima i impresivnu gol-razliku - 18:3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Rauno Sapinen je na večerašnjem meču postigao čak četiri gola. Svoju seriju golova počeo je u četvrtom, nastavio u 15. minutu za 2:0, a još dva gola postigao je početkom drugog poluvremena, u 50. i 55. minutu. Peti gol za domaće postigao je Zenjov u 86. minutu, a strelci za goste bili su Mihailov u 23. i Zakarljuka u 84. minutu meča.

Flora se ovom pobedom dodatno učvrstila na drugom mestu na tabeli sa 52 boda iz 21 utakmice, a vodeća je Levadija sa 61 bodom iz 23 odigrana meča.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.