NEKA BUDE PROKLET! Navijači Partizana nenajavljeno UPALI u halu za vreme treninga, napravili HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 09:22

NEKA BUDE PROKLET! Navijači Partizana nenajavljeno UPALI u halu za vreme treninga, napravili HAOS

Razvili i transparent.

Navijači Partizana juče upali su nenajavljeno na trening vaterpolista crbo-belih kojima su pružili podršku i poslali jaku poruku.

Navijači su zapalili baklje i istakli transparent sa natpisom:

- Svako ko te je pokrao, neka bude proklet, evropski prvak bićeš opet - pisalo je na transparentu.

Данас су Гробари ненајављено посетили >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << играче ВК Партизан на тренингу и пружили им подршку. “СВАКО КО ТЕ ЈЕ ПОКРАО НЕКА БУДЕ ПРОКЛЕТ, ЕВРОПСКИ ПРВАК БИЋЕШ ОПЕТ!”

A post shared by GROBARI - Official profile (@south.side1970) on Jun 5, 2020 at 1:51pm PDT

Podsetimo, Vaterpolo klub Partizan je najuspešniji sportski kolektiv u Srbiji i to bez premca. Klub koji ima dvadeset i devet titula prvaka države (Bivše jugoslavije i Srbije) i dvadeset i šest nacionalnih Kupova, a ono što je najvažnije čak sedam puta je bio šampion Evrope, što je uz zagrebačku Mladost najviše u istoriji ovog sporta.

Takođe je osvajao i dva puta Super kup Evrope, Len kup, Кup pobednika kupova, Mediteranski kup i dva puta Evrointer ligu. Međutim, od 2011. i osvajanja poslednje titule prvaka Evrope klub je počeo da ponire da se urušava, da bi 2016. dospeo u blokadu računa koja traje i danas. Dug je preko 6 miliona evra u šta spadaju računi za struju, vodu kao i nekadašnji dugovi prema bivšim igračima.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.