NEIZVESNOSTI VIŠE NEMA: Partizan PRONAŠAO štopera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEIZVESNOSTI VIŠE NEMA: Partizan PRONAŠAO štopera (FOTO)

Novim saigračima će se pridružiti u Sloveniji.

Partizan je završio potragu za štoperom i to u Belgiji, gde se nalazi rešenje prioritetne pozicije za srpskog šampiona pred izlazak na evropsku scenu. Posle neuspešnih pregovora sa Mitrovićem i Simićem sportski sektor kluba iz Humske se okrenuo Nemanji Miletiću, 26-godišnjem štoperu belgijskog prvoligaša Vesterloa.

BUDUĆNOSTI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << LAKŠE U HUMSKOJ: Podgoričani će se ZBOG OVOGA u Beogradu osećati kao kod kuće (FOTO)

ILIEV AKTIVIRA BOMBU: Biće BOLJI od Leonarda! (FOTO)

Partizan će morati da se plati obeštećenje Belgijancima, s obzirom da je momak rođen u Kosovskoj Mitrovici u avgustu 2016. potpisao dvogodišnji ugovor za Vesterlo.

Pregovori sa nekadašnjim fudbalerom kraljevačke Sloge, čačanskog Borca i Vojvodine, a od prošlog leta belgijskog Vesterloa, su u završnoj fazi i ukoliko ne bude nekih neočekivanih obrta ovaj 187 centimetara visoki defanzivac će se uskoro priključiti novim saigračima na drugom delu priprema u Sloveniji.

DOBRE VESTI IZ PODGORICE: Dva malera u istom danu, u Budućnosti ODJEDNOM strahuju od Partizana!

Imenjak i prezimenjak levog beka crno-belih je tokom karijere igrao najčešće na poziciji štopera, ali će Miroslav Đukić po potrebi moći da ga koristi i na poziciji desnog beka što je svojevremeno u Vojvodini praktikovao tadašnji trener Nenad Lalatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Još jedan Nemanja Miletić u Partizanu

Izvor: B92, 24.Jun.2017

Beogradski klub Partizan pronašao je rešenje za štopera pa će tako još jedan Nemanja Miletić nosti crno-beli dres...Kako pišu “Večernje Novosti“, posle neuspešnih pregovora sa Mitrovićem i Simićem sportski sektor kluba iz Humske se okrenuo 26-godišnjem štoperu belgijskog prvoligaša...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.