NEDOVIĆ: Hoću da pokažem da sam bolji! MITROVIĆ: Partizan je najbolji napad Evrope, da odbranimo Pionir

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 00:19

NEDOVIĆ: Hoću da pokažem da sam bolji! MITROVIĆ: Partizan je najbolji napad Evrope, da odbranimo Pionir

Plejmejker Zvezde poslao poruku navijačima.

Košarkaši Crvene zvezde Nemanja Nedović i Luka Mitrović obratili su se medijima posle pobede nad Partizanom u trećem meču finala ABA lige.

Nedović je odigrao odličan duel, ali smatra je krajnji rezultat nerealan.

- Mislim da ovaj rezultat ne pokazuje realnu, vrlo lako je moglo da ode na jednu loptu, ali pre sevag zahvaljujući dobrim potezima Luke (Vildoze), sa one dve ludačke trojke smo uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se izvučemo. Za dva dana nas očekuje nova utakmica, ovu što pre da zaboravimo - istakao je Nedović.

Prokomentarisao je i navijače.

- Atmosfera u hali je bila sjajna, ježio sam se celu utakmicu, ali bih želeo da apelujem na naše navijače. Ja znam da oni znaju koliko nam znače, ali samo da ne ubacuju ništa na teren i vrlo lako može da se desi da su isprazni hala. Nema potrebe gađati protivnika, zviždi, navijaj, pevaj, ali ništa ne ubacuj... - poslao je poruku navijačima tima sa Malog Kalemegdana plejmejker.

Nedović je istakao da ga nije dodatno motivisalo pogrdno skandiranje sa prošle utakmice u Štark areni.

- Ja sam motivisan, jel znam šta ova titula znači mom klubu, rivalitet između dva tima je veliki. To je moja glavna motivacija i hoću da pokažem da sam bolji od protivnika - istakao je Nedović.

Luka Mitrović smatra da je usled prevelike želje ekipa donekle izgorela u prvom delu igre.

- Nije lako kad znate da je 2:0 i nemate prava na kiks i to se donekle i videlo u prvom poluvremenu, nismo imali strpljenja, očito da nas je ta prevelika želja sputala. U drugom poluvremenu smo igrali pametnije, nalazili bolja rešenja i došli do velike pobede koja nam mnogo znači - rekao je krilni centar.

O meču u utorak.

- Ništa neće biti jednostavnije ni u utorak. Partizan je ekipa koja ima najveći napadački potencijal, što je dokazao ove sezone. Bićemo spremni, da odbranimo domaći teren. 

Mnogo su bolje crveno-beli branili unutrašnju igru Partizana.

- Gledamo mi neke snimke kad se skupimo, izvlačimo pouke iz grešaka i napredujemo.

Upitan je Mitrović da prokomentariše igru Fakunda Kampaca, koja nije na zavidnom nivou u ovoj seriji.

- Faku ima veliku želju i možda baš zbog te želje ne prikaže svoju najbolju igru. No, on ima iskustvo, kvalitet i siguran sam da će njemu mnogo značiti ova pobeda, kao i ekipi - zaključio je Mitrović.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sandra Niketić, supruga bivšeg košarkaša Tadije Dragićevića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.