NE ŽELE DA RIZIKUJU: Viola odredila BRUTALNO obeštećenje za Vlahovića! Cifra PORASLA - da se SMRZNEŠ

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 18:24

NE ŽELE DA RIZIKUJU: Viola odredila BRUTALNO obeštećenje za Vlahovića! Cifra PORASLA - da se SMRZNEŠ

Bivši napadač Partizana blista u Seriji A.

Zahvaljujući sjajnim partijama i golovima u dresu Fjorentine, reprezentativac Srbije Dušan Vlahović postao je "zaštitno lice" kluba iz Firence.

U Španiji kao da svi beže od titule - Real je u nedelju remizirao sa Seviljom, Barselona sinoć nije pobedila Levante, pa Atletiko večeras (22.00) protiv Sosijedada ima priliku da napravi sjajnu zalihu pred poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva kola. Kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Sosijedad.

Veliki broj evropskih giganata stao je u red za bivšeg igrača Partizana, a Viola je nedavno odlučila da "zaštiti" srpskog fudbalera sa obeštećenjem od 70.000.000 evra (o tome pročitajte OVDE).

U međuvremenu, klub član Serije "A" je promenio mišljenje, pa će prema pisanju "Gazete", klub koji bude želeo da angažuje Dušana Vlahovića morati da izdvoji 80 miliona evropskih novčanica!

Ugovor 21-godišnjem napadaču sa Fiorentinom ističe u junu 2023. godine, ali je pitanje koliko će na "Artemio Franki" još moći da zadrže srpskog reprezentativca.

U trci su bili gradski rivali Milan i Inter, ali i još neki drugi velikani Starog kontinenta, pa će sada morati daleko dublje da zavuku ruku u džep, kako bi privoleli sjajnog Srbina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.