NE ZABORAVLJA SVOJ KLUB: Jovetić uplatio ozbiljnu sumu za pomoć KK Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 16:16

NE ZABORAVLJA SVOJ KLUB: Jovetić uplatio ozbiljnu sumu za pomoć KK Partizan

Bivši fudbaler crno-belih među najvećim donatorima.

Nastavlja se akcija za pomoć Košarkaškom klubu Partizan da prikupi što više novca kako bi otpaltio nagomilani poreski dug državi.

Najnovija finansijska pomoć stigla je od nekadašnjeg fudbalera Partizana Stevana Jovetića, a crnogorski reprezentativac je ovom uplatom ušao u grupu najvećih donatora pošto je na račun Partizana od njega ''leglo'' 1.170.000 dinara.

Jovetić naravno nije jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je upaltio novac crnpo-belima, a navijači su se odazvali u velikom broju i samo u prvoj nedelji prikupili 1.3 miliona evra, a kako prolaze dani suma je sve veća. Partizan na ime poreza duguje državi oko 7,5 miliona evra.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.