NE SAMO DA MOGU DA POBEDE, NEGO I DA UZMU TITULU: Mijatović veruje u pobedu Partizana u večitom derbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 09:06

"NE SAMO DA MOGU DA POBEDE, NEGO I DA UZMU TITULU": Mijatović veruje u pobedu Partizana u večitom derbiju!

Očekuje nas spektakl...

Pred nama je 171. večiti derbi koji je na programu u sredu (27.09) od 19 časova u Humskoj, a Partizan ga dočekuje sa četiri boda više u odnosu na aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu. Prognoze uveliko traju, a svoju je u razgovoru za ''Informer'' izneo i nekadašnji fudbaler Partizana, Reala, reprezentacije Jugoslavije Predrag Mijatović.

Imajući to u vidu, ne može da bude baš objektivan, emocije su mu na crno-beloj strani Topčiderskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brda, a njegova podrška sigurno će biti dodatni vetar u leđa ekipi Partizana u predstojećem derbiju.

- Koliko mogu da ispratim sa distance, Crvena zvezda je prilično zaokupljena Ligom šampiona, što je Partizan iskoristio i napravio blagu prednost u prvenstvu. I tako bi trebalo i da nastavi - istakao je Mijatović i dodao:

- U Zvezdi već razmišljaju o narednom evropskom meču. Bili su fokusirani na Mančester siti, izgubili su od Voždovca i Čukaričkog.  Nadam se da će Partizan pobedom u derbiju nastaviti niz dobrih rezultata. Ja kao partizanovac verujem ne samo da mogu da pobede, nego i da budu prvi na kraju sezone, i da uzmu titulu. Uvek sam optimista - izjavio je Mijatović.

Ne preostaje nam ništa drugo do da se na kraju ovog teksta podsetimo i njegovog gola za pobedu u 92. derbiju u Humskoj pre ravno trideset godina...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.