NE PRESTAJU PREPUCAVANJA: Partizan anketom prozvao sudiju derbija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 20:46

NE PRESTAJU PREPUCAVANJA: Partizan anketom prozvao sudiju derbija (FOTO)

Nova objava crno-belih.

Odavno jedan večiti derbi nije izazvao toliko bure kao 172. okršaj Crvene zvezde i Partizana.

Duel je završen nerešeno (2:2), a nakon meča videli smo izliv frustracije trenera tima sa Marakane Vladana Milojevića koji je bio nezadovoljan statusom koji ima njegov klub u javnosti. Potom su usledile objave Partizana i Zvezde gde se žale na sudijske odluke, a poslednje u nizu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jeste "peckanje" zvaničnog instagram profila tima iz Humske.

Oni su objavili anketu u kom pitaju svoje pratioce da li je In-Beom Hvang poslednji igrač odbrane uz prikazanu fotografiju duela Korejca i prvotimca crno-belih Alda Kalulua.

U toj situaciji glavni arbitar je pokazao žuti karton veznjaku Zvezde, a ni VAR soba se nije oglašavala da eventualno aludira sudiji da promeni odluku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.