NE MOŽE BEZ CRNO-BELIH: Milenko Tepić dobio POZIV bivšeg kluba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 19:47

NE MOŽE BEZ CRNO-BELIH: Milenko Tepić dobio POZIV bivšeg kluba!

Bivši reprezentativac napustio Iraklis.

Iako je najblistavije trenutke u karijeri proveo u dresovima Partizana i Panatinaikosa, za Milenka Tepića je Solun sigurna kuća.

Bivši reprezentativac Srbije mogao bi po treći put da obuče opremu PAOK-a, obzirom da je među prvim pikovima na listi želja trenera Kostasa Meksasa. Iskusni bek je dobio novi poziv od Solunjana, s tim što iskusni košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još nije doneo odluku o tome gde će nastaviti karijeru.

Podsetimo, Tepić je boje PAOK-a branio u sezonama 2015/16 i 2018/19. Prošlog leta je iz Soluna otišao u Vareze, ali je saradnja završena već u novembru. Ubrzo je dobio poziv iz Iraklisa gde je i završio sezonu. U 13 ligaških mečeva u Iraklisu beležio je 4,7 poena, uz gotovo dve asistencije i 4,7 uhvaćenih lopti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska sportska novinarka Lejla Ana Li.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tepić blizu povratka u PAOK

Izvor: B92, 18.Jul.2020, 10:33

Bivši srpski reprezentativac Milenko Tepić mogao bi po treći put da obuče dres PAOK-a...Nakon što je napustio ekipu Iraklisa, dobio je poziv trenera Kostasa Meksasa...Čeka se na njegov odgovor, pa bi tako posle sezona 2015/2016 i 2018/2019, još jednom stigao u Solun...U prethodnoj sezoni je nastupao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.