NE MOGU SVI DO KARATA: Partizan objavio cene ulaznica za FINALE ABA lige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 17:30

NE MOGU SVI DO KARATA: Partizan objavio cene ulaznica za FINALE ABA lige!

Poznat i termin...

Košarkaški klub Partizan objavio je cene ulaznica za prvi meč finala AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde koji će se odigrati u "Štark areni".

Susret koji otvara finalnu seriju regionalnog takmičenja prvobitno je bio zakazan za ponedeljak, 12. jun u 20.00 sati, ali će, nakon poslednjeg sastanka rukovodstva AdmiralBet ABA lige i AdmiralBet KLS, taj duel biti pomeren. Ipak, cene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulaznica su poznate...

Najjeftinije su one za nivo 400, bočno, i iznose 1500 dinara. Za isti nivo, samo u centru, navijači će morati da izdvoje 2000 dinara. Parter se prodaje po ceni od 3500 dinara. Najskuplje karte su one pokraj terena i vrednuju se od po 35000 dinara.

Partizan je naznačio da pravo kupovine imaju vlasnici sezonskih ulaznica.

Prodaja dnevnih ulaznica za prvi meč finala @ABA_League počinje u 16 časova putem sajta https://t.co/WQOe2kcBau a od sutra i na prodajnim mestima.

Pravo kupovine ulaznica imaju smo vlasnici sezonskih karata iz tekuće sezone.#ABALiga pic.twitter.com/9XHkgTfvNZ

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) June 8, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.