NE JEDAN, VEĆ TROJICA: Partizan iz AMERIKE dovodi VELIKA pojačanja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE JEDAN, VEĆ TROJICA: Partizan iz AMERIKE dovodi VELIKA pojačanja (FOTO)

U klubu intenzivno rade na renoviranju ekipe.

U Partizanu intenzivno razmišljaju o dovođenju inostranog pojačanja na poziciji plejmejkera i gledaju „preko bare“.

Naime, kako pišu Novosti, crno-beli su zainteresovani za Ti Džej Vilijamsa (191 cm, 23), diplomca Nortistern koledža, najboljeg igrača Kolonijal atletik asocijacije, koji kroz Letnju NBA ligu pokušava da izbori mesto u Klivlendu, sa prosekom od 10 poena, 2,67 skokova i 2,67 asistencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Istovremeno, klub iz Humske je veoma zainteresovan za Nikolu Radičevića (197 cm, 23), 57. pika Denvera sa drafta 2017, koji je minulih pet sezona proveo u Sevilji. Radičević je iz Partizana otišao 2012. godine u inostranstvo, a naredni dani daće odgovor da li crno-beli imaju finansijske mogućnosti da vrate mladog Čačanina i bivšeg člana mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, u svoje redove.

Međutim, čini se da je najjasnija situacija u vezi sa Stefanom Jankovićem (211cm, 23), koji je završio Letnju NBA ligu u Orlandu i narednih dana će da obavi završne pregovore sa Partizanom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.