NE INTERESUJE ME Lazić odbio da prokomentariše uspehe Partizana u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 17:10

"NE INTERESUJE ME" Lazić odbio da prokomentariše uspehe Partizana u Evroligi

"Mi gledamo nas..."

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić izneo je očekivanja pred početak plej-ofa ABA lige protiv Zadra, a upitan je na konferenciji za medije da prokomentariše rezultate, večitog rivala, Partizana u Evroligi.

- Bilo je teško nakon pauze od 6-7 nedelja krenuti sa pripremama, ali s obzirom na pauzu zadovoljan sam. Kako vreme bude odmicalo to će samo da se podiže na viši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nivo - naveo je Lazić.

Bek crveno-belih je odbio da da komentar na igre, večitog rivala, Partizana u Evroligi.

- Mi gledamo pre svega nas i naše rezultate. To šta rade i beleže je stvar za njih. Bez obzira na to naša motivacija i želja nemaju veze sa njihovim rezultatima i ambicijama. Želimo da nastavimo niz trofeja u ABA ligi i fokusirani smo samo na nas - rekao je kapiten tima sa Malog Kalemegdana.

Kao što znate, Partizan je slavio u prvom meču čevrtfinala Evrolige protiv Reala u Madridu, dok Crvena zvezda nije uspela da se plasira u top 8 i takmičenje je završila u prvoj fazi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.