NAVIJAČI REALA U OČAJU: Ni oni više ne veruju da mogu da prođu Partizan, jednu stvar smatraju NEMOGUĆOM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 14:01

NAVIJAČI REALA U OČAJU: Ni oni više ne veruju da mogu da prođu Partizan, jednu stvar smatraju NEMOGUĆOM (VIDEO)

Svesni prednosti Arene.

Košarkaši Partizana stigli su na korak fo F4 Evrolige, pošto su pobedili Real u drugom meču plej-ofa sa 95:80 u meču koji je zbog tuče prekinut pre kraja.

Niko nije očekivao da će crno-beli u oba dosadašnja susreta TOP 8 faze uspeti da savladalu Madriđane, a sada ekipi Željka Obradovića nedostaje još jedan trijumf kako bi otišli na F4.

Čak i najvatreniji navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Reala gube veru u prolaz njihovog tima na završni turnir, jer ih čeka pakleno gostovanje u krcatoj Areni u Beogradu.

Na pitanje da li Real može da preokrene, jedan Madrista je rekao:

- Nema šanse, moramo da pobedimo u Beogradu, a to je nemoguće - uveren je u svoj stav navijač Kraljevskog kluba.

Podsećamo, Partizan vodi sa 2:0, a čeka se epilog i odluka disciplinske komisije o kaznama za aktere nestvarne tuče u finišu drugog meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.