NAVIJAČI PARTIZANA U TRANSU: Crno-beli ZAVRŠILI veliko pojačanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 07:48

NAVIJAČI PARTIZANA U TRANSU: Crno-beli ZAVRŠILI veliko pojačanje!

Trener Milošević zadovoljno trlja ruke.

Uprava Partizana bi do kraja nedelje trebalo da završi veliki posao. Naime, očekuje se da ovih dana crno-beli završe sve formalnosti oko potpisa Nemanje Miletića.

Kako "Žurnal" prenosi, iskusni defanzivac će staviti paraf na novu vernost Parnom valjku. Podsetimo, Miletić je u Humsku došao tokom leta 2017. godine iz belgijskog Vesterloa, kada je potpisao ugovor do 2021.

U Miletićevom slučaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javila se obostrana želja za saradnju, pa će reprezentativac Srbije koji može da odgovori zahtevima na štoperskoj i bekovskoj poziciji, potpisati novi ugovor sa Partizanom.

Inače, Nemanja Miletić je upisao 123 meča za Partizan, postigao devet golova i sedam puta bio asistent.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILOŠEVIĆ TRLJA RUKE: Stiglo veliko pojačanje pred sam nastavak sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020

Crno-beli spremni...Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je zadovoljan formom i radom svog tima u pripremnom periodu pred nastavak Superlige. Crno-beli su danas odradili još jednu trening utakmicu na SC Tleoptik, u kojoj je beli tim pobedio crni 2:1...- Momci dobro rade. Veoma je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.