NAVIJAČI PARTIZANA GA DANIMA PRIZIVAJU DA DOĐE: Lemb konačno otkrio gde će igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 17:09

NAVIJAČI PARTIZANA GA DANIMA PRIZIVAJU DA DOĐE: Lemb konačno otkrio gde će igrati sledeće sezone

Grobari čekali odgovor.

Poslednjih nekoliko dana društvenim mrežama kruže glasine kako bi košarkaški klub Partizan mogao da pojača Džeremi Lemb. Američki košarkaš je poslednji angažman imao 2022. godine kada je potpisao desetodnevni ugovor sa Sakremento Kingsima.

Njega od 2020. godine prate drugi problemi. Naime, doživeo je tešku povredu kolena, pokidao je prednji ukršteni ligament, pokidao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meniskus i imao tešku povredu koja ga je dugo držala van terena.

Nakon toga je više puta imao problema sa tim kolenom, zbog čega je znao da propusti nekoliko mečeva. Upravo je to jedan od razloga zašto nije dobio niti jednu ozbiljniju ponudu iz NBA lige, a sa tim se muči već neko vreme, pa je više od godinu dana slobodan igrač.

NBA timovi često nemaju sluha za takve igrače, pa se sličan slučaj desio i Kembi Vokeru, Džabari Parkeru i brojnim drugim igračima. Međutim, deluje da Lemb neće nastaviti karijeru u Evroligi.

Na svom Instagram storiju je objavio sliku na kojoj se jasno vidi da će naredne godine biti deo razvojnog tima Sakremento Kingsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.