NATHO U SUKOBU SA UPRAVOM: Želim da budem KAPITEN! Partizan ima JEDAN POSTO šanse da OSVOJI TITULU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 12:56

NATHO U SUKOBU SA UPRAVOM: "Želim da budem KAPITEN! Partizan ima JEDAN POSTO šanse da OSVOJI TITULU"

Izraelac bez dlake na jeziku...

Beogradski Partizan je ovog leta pretrpeo velike promene u igračkom kadru, pa je tako posle odlaska dosadašnjeg kapitena Slobodana Uroševića traku oko ruke preuzeo Svetozar Marković u prve dve pripremne utakmice. Čak i kada je na terenu bio Bibras Natho koji je u prošlosti neretko nosio traku, a u razgovoru za "Večernje novosti" Izraelac je istakao da zaslužuje da je nosi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Klub i trener znaju šta mislim, rekao sam im. Ovde sam četiri godine i mislim da sam zaslužio da budem kapiten. Dugo sam u klubu, ali ja ne mogu da uradim više. Znaju moje mišljenje, a na treneru i klubu je da odluče - rekao je 35-godišnji vezista.

Igor Duljaj je istakao da želi srpskog fudbalera kao kapitena, a govorilo se i o godinama Natha.

- Ljudi često vole da pričaju o godinama, ali kad pogledate brojke, one ne greše. Imao sam dobru statistiku prethodne sezone. Ako se budem osećao kao što se osećam sada onda mislim da ću imati još jednu dobru sezonu - smatra kreativni vezista koji je potom istakao da su šanse da Partizan osvoji titulu "manje od jedan posto".

- Uvek sam bio iskren. Možete to voleti ili ne. Ne želim da lažem sebe ili naše navijače. Svi znaju u kakvoj smo situaciji. Mislim da je manje od jedan odsto šanse da se osvoji titula. Naravno, posle izuzetno loše sezone, Partizan ne sme da dozvoli još jednu takvu. Ovde sam četiri godine i mislim da smo imali jedan derbi gde je Zvezda bila zaista bolja. To je ovde, prosto, tako. Tabela, kad pogledate bodove, pokazuje drugačije, da smo mnogo daleko u odnosu na nju", smatra Natho.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.