NATHO REKORDER: U društvu Boje, Moreire, Dijare...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 12:04

NATHO REKORDER: U društvu Boje, Moreire, Dijare...

Značajan jubilej.

Fudbaler partizana Bibras Natho odigrao je na gostovanju Radničkom stoti meč u crno-belom dresu.

- Poseban je osećaj što sam odigrao 100 utakmica u Partizanovom dresu. Nadam se još mnogim, minimum još 100. Zaista lep osećaj i bio sam stvarno uzbuđen danas zbog te činjenice, ali sad moram da nastavim dalje i u još boljem ritmu!

- Izuzetno teška utakmica u svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << segmentu. Ako još uzmemo i situaciju kada je Pop (prim.aut.-Aleksandar Popović) pao i izgubio svest, što nas je sve preseklo, bilo je izuzetno teško.“ „Zaista je bilo teško igrati i pobediti, jer je danas teren bio toliko loš, da slobodno mogu reći da smo igrali sve osim fudbala. Danas je to bila plaža, a ne fudbalski teren za igru. Mislim da je ovo bio najgori teren na kom sam ikad igrao u svojoj karijeri, a igrao sam nekad i na -15 i -20. Ovo je bio stvarno najgori teren na kom sam igrao, koliko se sećam. Ali, da biste uzeli titulu, morate da pobeđujete na takvim utakmicama - iskren govori Natho.

- Da, bilo je veoma važno početi dobro drugi deo sezone zato što smo se vratili nakon pauze i teških priprema. Posebno sam srećan što sam sam se vratio oporavljen i spreman, jer nisam igrao takmičarske utakmice dva-tri meseca. Osećam se dobro i, kao što sam i rekao ranije, bilo je veoma teško igrati fudbal juče, ali sam srećan zbog povratka i radujem se narednim utakmicama. Imamo Ligu konferencija i Super ligu, pokušaćemo da damo sve od sebe u Ligi konferencije, ali moramo da budemo i 100% koncentrisani na domaće prvenstvo! Svaka utakmica je veoma važna, svaka utakmica za nas je, kako volimo da kažemo, kao poslednja. Svaka utakmica može da odredi budućnost i moramo biti veoma koncentrisani na to! - ističe Natho.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Natho: Nadam se da ću odigrati još najmanje 100 utakmica za Partizan

Izvor: Beta, 13.Feb.2022

Fudbaler Partizana Bibars Natho rekao je da je poseban osećaj odigrati 100 utakmica za crno-bele i da se nada da će odigrati još najmanje toliko za klub iz Humske.Partizan je u subotu u Nišu pobedio Radnički sa 2:0, u prvom prolećnom kolu Super lige, a Natho je odigrao 100. utakmicu za beogradski...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.