NATHO DAO PREDNOST MAKABIJU: Evo kako je Stanković odgovorio fudbaleru Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 20:45

NATHO DAO PREDNOST MAKABIJU: Evo kako je Stanković odgovorio fudbaleru Partizana

Trener Crvene zvezde se obratio uoči meča u Haifi.

Ekspedicija Crvene zvezde je u utorak popodne doputovala u Haifu, gde će u sredu od 21 čas igrati prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv Makabija.

Trener crveno-belih Dejan Stanković na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za medije je najavio žestoku borbu protiv prvaka Izraela.

- Spremni smo došli na "prvo poluvreme", verujem da će spremnija i hrabrija ekipa proći dalje. Nije bitno da li smo trenirali u Beogradu ili ovde u Haifi, odradili smo taktičke zamisli u Beogradu, ne bi bilo prijatno da radimo to ovde u gostima. Nije nam prvi put da se tako pripremamo za utakmicu u gostima na međunarodnoj sceni - istakao je trener crveno-belih.

Stanković je pažljivo analizirao tim domaćina.

- Znamo svakog igrača Makabija, onih 13-14 koji najviše igraju, koji su standardni. Pokušaćemo da im nađemo loše strane, ali ne dobija utakmicu pojedinac, već ekipa. Makabi ima izvanredne pojedince, brzinu, iskustvo. Ne može se slučajno doći u plej-of za Ligu šampiona.

O favoritu u dvomeču...

- Nema ovde favorita, detalji će odlučivati. Obe ekipe su dobre i iskusne, igrale su mnogo važnih utakmica. ulog je veliki, a odlučivaće mali detalji - ko bude više želeo, ko bude hrabriji. Oba stadiona su vruća i ovde i u Beogradu. Sigurno je da je prednost što ćemo igrati revanš na našem stadionu, gde se neće čuti zvižduk sudije.

Izraelac iz tabora Partizana Bibars Natho je prognozirao da će Makabi proći u Ligu šampiona, a Stanković je upitan "šta misli o toj izjavi".

- Ne mislim ništa - kratko je odgovorio Stanković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Natho prognozirao pobjedu Makabija, evo kako je Stanković reagovao

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2022

Fudbeleri Crvene zvezde sastaju se sa Makabi Haifom u plej-of duelu Lige šampiona ove srijede od 21 sat.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.