NAŠ CILJ JE PLASMAN U TOP 8 I OSVAJANJE ABA LIGE: Mijailović izneo jasne ciljeve Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 00:00

"NAŠ CILJ JE PLASMAN U TOP 8 I OSVAJANJE ABA LIGE": Mijailović izneo jasne ciljeve Partizana!

Sve izgleda tako blizu, ali...

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, govorio je za klupski sajt posle poraza njegovog tima u finalu Kupa Radivoja Koraća. Posle meča trener Partizana Željko Obradović je izjavio da taj klub nije državni projekat, što je izazvalo brojne reakcije.

Crno-beli su ubrzo izašli u javnost sa trenutnom finansijskom situacijom kluba, koju je podrobnije objasnio Mijailović.

- Preuzeo sam klub 2017. godine u jako teškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finansijskoj situaciji, bez organizacije i u ukupno lošem stanju. Nakon svih analiza, isplivalo je preko 10 miliona evra duga za period pre mog dolaska u Klub. Ponosan sam što mogu da kažem da je ovo poslednja godina u kojoj imamo recidive prošlosti. Aktuelna sezona je za nas izuzetno finansijski zahtevna. To je sezona u kojoj imamo 20 miliona evra budžet za sportski sektor, organizaciju utakmica i putovanja. Na sve to, u ovoj sezoni ćemo otplatiti celokupan poreski dug. Važno je da svi navijači Partizana budu svesni da pored ovako velikih troškova, Klub redovno isplaćuje plate svim zaposlenima i redovno plaća svoje obaveze, odnosno nema nikakvih finansijkih problema - rekao je Mijailović.

Govorio je i o ciljevima kluba koji se nisu promenili uprkos neuspehu u Kupu Radivoja Koraća.

- Naš cilj za ovu sezonu je plasman u Top 8 Evrolige i osvajanje titule šampiona ABA lige. U ovom trenutku, mi smo u igri da ostvarimo oba sportska cilja. Moramo da nastavimo da se borimo zajedno, uzdignute glave bez bilo kakvog alibija. Pružam potpunu podršku ekipi i stručnom štabu za borbu za ostvarenje naših ciljeva, a račune ćemo pred našim navijačima polagati na kraju takmičarske sezone. Zahvalan sam svima koji učestvuju u ovom velikom projektu, izazovi su ispred nas, ali sam uveren da je ispred nas i sigurna budućnost. Partizan iznad svih - zaključio je predsednik crno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.