NAPUSTIO HUMSKU: Još jedan odlazak iz Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 19:08

NAPUSTIO HUMSKU: Još jedan odlazak iz Partizana (FOTO)

Odlučio se da karijeru nastavi u Americi.

Mladi košarkaš Partizana Lazar Stefanović odlučio je da karijeru nastavi u SAD, odnosno na koledžu Juta sa kojima je sve dogovorio, prenosi ''Eurohoops''. Stefanović se odlučio na taj korakpošto nije dobio šansu da uđe u prvi tim iako je prošao pripreme tokom leta sa seniorima.

Momak rođen 2002. igra na poziciji beka šutera, a nije precizirano kada će se otisnuti ''preko bare'', da li ove godine ili sledeće. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Za juniore Partizana je na turniru Evrolige Stefanović prosečno postizao 15,7 poena uz 4,3 uhvaćene lopte i 2,3 asistencije.

2021 class Serbian shooting guard Lazar Stefanovic ('02) has committed to Utah, per sources.

Stefanovic averaged 15.7 points, 4.3 rebounds and 2.3 assists, while shooting 47.1% from three in the 2020 ANGT Belgrade. pic.twitter.com/fT0jXWYP12

— Eurohopes (@Eurohopes) October 28, 2020

Čelsi je krenuo u Ligu šampiona remijem protiv Sevilje kod kuće i večeras (18.55) ima imperativ pobede ne gostovanju Krasnodaru. Kvota na dvojku je 1,43, a ako mislite da je Rusija preveliki zalogaj za Plavce, kvota na duplu šansu 1X je 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krasnodar - Čelsi.

Stefanović neće biti prvi Srbin u Juti, jer su tamo već igrali Luka Drča, Marko Kovačević, Miša Radojević i Novak Topalović, a na tom koledžu je studirao i čuveni Australijanac Endrju Bogut, kao i Andre Miler. Krajem avgusta je Partizan napustio i nekadašnji junior Stefan Todorović koji je otišao u Profilik prep školu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.