NAKON ODLASKA BIRČEVIĆA - POJAČANJE: Partizan popunjava poziciju četiri! Vraća se bivši igrač Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 10:58

NAKON ODLASKA BIRČEVIĆA - POJAČANJE: Partizan popunjava poziciju "četiri"! Vraća se bivši igrač Zvezde

Sklapanje kockica.

Da li je vreme, sada kad je iz kluba otišao Stefan Birčević, da šansu ponovo dobije njegov imenjak, Janković?

Izgleda da jeste. Partizan i Vlado Šćepanović su spremni da pruže još jednu priliku ''otpisanom'' krilnom centru, piše "Mondo".

Mesto na četvorci je prazno, a istovremeno, Partizan ima pod ugovorom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača na toj poziciji. Pa, možda bi mogle da se poklope kockice?

Naravno, crno-beli računaju na to da je u dve epizode na pozajmicama Stefan Janković odrastao i sazreo, da više neće biti brzih ulazaka u problem sa faulovima, da je pred njim tek najbolja košarka u karijeri...

I, da budemo pošteni, imaju čemu da se nadaju. Talenat nikada nije bio sporan kod momka koji je iz SAD prvo stigao u Crvenu zvezdu, a zatim promenio stranu na Topčiderskom brdu.

Kod Trinkijerija nije uspeo da se dokaže, pa su se dogodile dve pozajmice. Prvo u AEK iz Atine, gde ga je povreda sprečila da pokaže više, a zatim u Kapitol siti, razvojni tim Vašingtona.

Sada više nema italijanskog stručnjaka, a Vlado Šćepanović je nedavno pričao da je i Stefan Janković jedan od igrača koji bi mogli da dobiju šansu na četvorci. Naravno, tu će i naredne sezone biti kapiten Novica Veličković, ali će nedostajati ''Birča'', koji nije produžio ugovor sa klubom.

Rašon Tomas je u klubu, na njega se veoma ozbiljno računa, a uloga Novice Veličkovića, kao i godinama unazad, neće biti samo igračka. Zato je potreban još neko, da pojača konkurenciju u reketu, jer Partizan ovih dana traga i za klasičnom peticom.

A možda je rešenje u momku koji ima još godinu ugovora sa crno-belima?

Siti je ostao bez Premijer lige, ali je već uzeo Komjuniti šild i Liga kup, a sad ide i na FA kup. Večeras (20.45) igra polufinale ovog takmičenja na Vembliju sa redovnom mušterijom Arsenalom koji je nominalni domaćin. Dvojka je 1,40, a kec na Arsenal čak 7,75.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Mančester Siti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.