NAKON NAPADA NA UPRAVU PARTIZANA Oglasio se Vuletić: NASILJA bilo i u svlačionici! Znam KO stoji iza

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 13:25

NAKON NAPADA NA UPRAVU PARTIZANA Oglasio se Vuletić: "NASILJA bilo i u svlačionici! Znam KO stoji iza"

"Tako neće moći!"

Gostovanje Partizana u Surdulici, minule srede, imao je ružnu uvertiru za deo delegacije crno-belih, koja je doživela neprijatnost na putu ka pomenutom gradu.

U Vranju, u jednom o lokalnih restorana, verbalno i fizički su napadnuti potpredsednik kluba iz Humske Vladimir Vuletić, zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, sudija Osnovnog suda u Vranju, kao i vojno lice, koje je bilo u službenoj pratnji (više o tome pročitajte na OVOM >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << linku).

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je isprva odbio da komentariše događaj, ali je potom priznao da se sa prijateljima i kolegama našao u neprijatnoj situaciji.

- Razumem da korona utiče na kognitivne funkcije, ali ne mogu da razumem da je nasledna, pa zahvata i potomke zaraženih – aludirao je Vladimir Vuletić na nedavnu objavu Dragana Recka Antića da je zaražen korona virusom.

- Na nasilje i ovakve poruke odgovaram samo Njegošem: "Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka".

Vuletić je uveren da zna iz koje "kuhinje" je serviran napad, ali uvereva da ga niko neće ućutkati o nepočinstvima u srpskom fudbalu.

- Ukoliko misle da će nekakvim fizičkim nasiljem, nalik onome koje su pretrpeli upravo igrači Dinama u svojoj svlačionici od strane svojih

nadređenih, moći da primeni i na zvaničnike drugih klubova, poručujem mu da je posle ovoga što se desilo i Vranje celo crno-belo – zaključuje Vladimir Vuletić.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.