NAKLON DO PODA: Bivši trener Partizana uplatio VIŠE OD JEDNOG MILIONA na račun košarkaškog kluba

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 16:44

NAKLON DO PODA: Bivši trener Partizana uplatio VIŠE OD JEDNOG MILIONA na račun košarkaškog kluba

Još jednom dokazao ljubav.

Nastavljena je akcija "Jedan Partizan imamo", koju je KK Partizan pokrenuo na inicijativu navijača, kako bi bio prikupljen novac za isplatu poreskog duga.

Već u prvim danima akcije, mnoga poznata imena uključila su se i donirala pozamašne svote novca. Na spisku su se našla imena poput nekadašnjeg golgetera crno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandra Mitrovića, Saše Pavlovića, Filipa Filipovića, Alekseja Pokuševskog, a još jedan u nizu je i nekadašnji trener kluba iz humske, Vuk Rašović.

Naime, kako je Telegrafu nezvanično potvrđeno, Rašović je donirao čak 10.000 evra, što je oko 1.172.756 dinara. Ovo je, prema dosadašnjem stanju, jedna od većih donacija i nalazi se u TOP 10 najvećih iznosa koji su donirani od početka akcije.

Podsetimo, Rašović je trener Al-Fejhe, za koju nastupaju i dvojica Srba, Milan Pavkov i Vladimir Stojković.

Uz to, Rašović je vodio Partizan sa klupe 2013. godine, a radio je i kao pomoćnik Aleksandru Stanojeviću u njegovom prvom mandatu na klupi kluba iz Humske.

On je i kao fudbaler nastupao za crno-bele u periodu od 1998. do 2002. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.