NAJVEĆE OVOSEZONSKO POJAČANJE CRNO-BELIH: Osuđeni SILOVATELJ došao u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 18:17

NAJVEĆE OVOSEZONSKO POJAČANJE CRNO-BELIH: Osuđeni SILOVATELJ došao u Partizan

Mnogo znači crno-belima.

Odbojkaški klub Partizan je od starta sezone imao velike probleme sa organizacijom igre i zato su bili prinuđeni da dovedu novog dizača.

Na Tviteru je objavljeno da je u klub stigao Kubanac Rikardo Kalvo Mancano.

On je poznat srpskoj javnosti jer je u prošlosti igrao za Radnički i Spartak iz Subotice. U karijeri je još bio u klubovima na Kubi, u Libanu, Kini i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Turskoj. Rođen je 1996. godine, a u Partizan stiže iz Diveli Beledijespora.

Ipak, poznatiji je još više po tome što je osuđien zbog silovanja. To je bilo kada su petorica odbojkaških reprezentativaca Kube osuđena su zbog silovanja u Finskoj, tokom turnira Svetske lige u Tampereu 2016. godine. Četvorica igrača, među kojima je i kapiten Rolando Sepeda Abreu, osuđena su na četiri godine zatvora, dok je petom kazna kraća za pola godine.

Pored kapitena Kube, osuđeni su i Alfonso Gavilan, Rikardo Kalvo Mancano, Osmani Urijarte Mestre i Luis Sosa Sijera. Oni su uhapšeni u Tampereu 2. jula, zajedno sa još trojicom saigrača, pošto je jedna devojka prijavila da su je silovali u hotelu u kojem je odseo kubanski tim.

Veliko pojačanje pred finiš sezone i borbu za odbranu titule!

Kubanski reprezentativac Calvo Manzano Norberto pridružio se timu crno-belih! Igraće na poziciji dizača.

Dobro nam došao! pic.twitter.com/tLl6wmGODd

— OK Partizan Efbet (@PartizanOk) February 7, 2024

Zbog svega ovoga Rikardo Kalvo Mancano nije igrao na Olimpijskim igrama 2016. u Riju.

Morao je da se odrekne i ugovora za sezonu 2016-2017, koji je potpisao sa grčkim PAOK-om. Kazna mu je u jednom trenutku smanjena na tri i po godine, a zatim i na samo godinu, pa je 2017. pušten na slobodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.