NAJK DEMANTOVAO GLASINE: Pogledajte novu i poboljšanu verziju dresa Partizana (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJK DEMANTOVAO GLASINE: Pogledajte novu i poboljšanu verziju dresa Partizana (FOTO)

Iako se činilo da će crno-beli i ove godine igrati u istoj opremi, ipak nije tako.
Mada je činjenica da je Partizan u kategoriji klubova sa najmanje prodatih dresova, ‘Najk’ će svakako raditi šampionu Srbije novu opremu.
Danas je u najavi za jubilarni 100. ‘Partizanov vesnik’, voditelj te emisije bio obučen u dres koji liči na prošlogodišnji rezervni šampiona Srbije, s tim što je u redizajniranoj verziji što se najviše zapaža na donjim delovima rukava. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Takođe, razlika se uočava i na ramenima na kojima se nalaze crni kružići.
Ovo bi trebalo da i u sezoni 2017/18 bude rezervna verzija dresova pored one standardne crno-bele za domaći teren.
Iako je nastala priča o tome da će Partizan dve godine igrati u istim dresovima, već na samom početku priprema se videlo da je kompanija ‘Najk’ stručnom štabu crno-belih poslala nove trenerke sa fluoroscentno-žutim trakama. Uostalom, pogledajte razliku:
FOTO: STARSPORT

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN


The post NAJK DEMANTOVAO GLASINE: Pogledajte novu i poboljšanu verziju dresa Partizana (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.