NAJBOLJI IGRAČ REALA PROTIV PARTIZANA: Tavares posle mečeva u Beogradu dobio prestižno priznanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 22:43

NAJBOLJI IGRAČ REALA PROTIV PARTIZANA: Tavares posle mečeva u Beogradu dobio prestižno priznanje

Nastavio dominaciju u španskom šampionatu.

Valter Tavares je u beogradskom dvomeču sa Partizanom pokazao zašto je jedan od najcenjenijih centara na tlu Evrope.

Košarkaš Real Madrida je bio nezadrživ u “Areni” i najzaslužniji je što se serija sa crno-belima posle madridskih 0:2 ponovo seli u prestonicu Španije.

Dan posle odlične partije protiv Partizana Tavares je dobio prestižno priznanje, pošto je treći put uzastopno proglašen za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najboljeg defanzivca španske ACB lige. Takođe, Tavares je šesti put u karijeri proglašen za najboljeg blokera najjačeg nacionalnog prvenstva na Starom kontinentu.

Tavares je u glasanju devet članova stručnog žirija osvojio 16 od 27 bodova. Iza njega je ostao Alberto Dijas iz Unikahe sa 13 bodova.

Tavaresa naredne srede čeka veliko iskušenje i majstorica plej-ofa Evrolige protiv Partizana (21 čas).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tavares MVP četvrtih utakmica plej-ofa Evrolige

Izvor: Danas, 06.Maj.2023, 17:17

Košarkaš Real Madrida Valter Tavares proglašen je danas za najboljeg igrača četvrtih utakmica plej-of serija Evrolige, prenelo je to takmičenje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.