NAJBOLJI IGRAČ POLUSEZONE: Bivši igrač Partizana dobio LASKAVU titulu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLJI IGRAČ POLUSEZONE: Bivši igrač Partizana dobio LASKAVU titulu (FOTO)

Pruža sjajne partije.

Saša Ivković, fudbaler Maribora proglašen za najboljeg igrača polusezone u Sloveniji, četvrti je strelac ekipe iako defanzivac, jedini u ekipi počeo sve utakmice jesenjeg dela šampionata, komandant najbolje odbrane u "Deželi".

Nekadašnji igrača Partizana i Voždovca, sada Maribora postigao je šest golova ove sezone iako igra u odbrani.

- Zaista sam prijatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenađen s obzirom na to da je bilo dosta igrača sa dobrim učinkom i dobrom igrom u ovom delu sezone. Zadovoljstvo mi je što sam izabran i to će mi svakako biti podstrek za naredni period, da pružam još bolje partije. Ali definitivno, nagrada je proizvod cele moje ekipe - kaže o lepom priznanju Ivković.

Epizoda u Partizanu nije ostala u lepom sećanju Ivkoviću.

Marko Šuler svoje kariere ne bo podaljšal za še eno sezono? Pred vrati Ljudskega vrta je Saša Ivković. https://t.co/jW41i1M143 #plts pic.twitter.com/6xyIdqf2v0

— Miran Zore (@MiranZore) January 10, 2018

- U Teleoptiku, gde sam igrao, izborio sam za ugovor sa Partizanom. Rašović je tad bio trener. Proveo sam šest meseci u klubu, odigrao jednu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu Evrope (protiv Širaka), jednu u prvenstvu. Taj period je bio dosta dobar, bio sam mlad, pa nisam mogao odmah da se izborim za više minuta, ali je taj razvojni put dobro išao.

Možda sada u partizanu i neko pomisli na Ivkovića, ali malo je verovatno da će Maribor u dogledno vreme da se odrekne svog najboljeg igrača.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.