NAJAVA DANA (sreda, 10. avgust): Partizan po iskupljenje u Ivanjicu, košarkaši Srbije na OI udaraju na Trikolore

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (sreda, 10. avgust): Partizan po iskupljenje u Ivanjicu, košarkaši Srbije na OI udaraju na Trikolore

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Pred nama je uzbudljiv sportski dan. Zahuktavaju se OI u Brazilu. Pred našim košarkašima nalaze se Francuzi koji su posle poraza od Australije bukvalno samleli Kineze. Meč će verovatno presuditi ko prolazi u četvrtfinale. Uz to adrenalin podiže i dupli duel naših košarkašica i odbojkašica sa Amerikankama...

Super liga Srbije takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nudi bogatu ponudu fudbalskih mečeva. U žiži dana je pokajnički izlet Partizana u Ivanjicu. Za Beograđane koji su na noge Javoru došli sa samo jednim bodom iz tri kola ovo je izuzetno bitan meč za vraćanje samopouzdanja.

GRUPA SUPER 4

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

2701: JAVOR – PARTIZAN, 18.30

(Fudbal, Srbija 1)

Partizan ima samo jedan osvojen bod iz prva tri meča, a na stadion kraj Moravice stiže dok joj obraz i dalje bridi od šamara koji mu je u nedelju u Humskoj opalila Vojvodina. Javor je u dobroj formi i na sredini tabele. Posle startnih remija s Radnikom i Novim Pazarom pobedio je Bačku na strani u subotu uveče, pa zato mirno dočekuje crno-bele. Javor nikada nije pobedio Partizan, a na poslednjih 16 utakmica samo četiri su okončane remijem.

3373: BAZEL - JANG BOJS, 20.30

(Fudbal, Švajcarska 1)

Eliminacijom Šahtjora u kvalifikacijama za Ligu šampiona Jang Bojs je pokazao da nije za šalu. Međutim, Bazel je izuzetno iskusna i kvalitetna ekipa koja ume sa žuto-crnima, pa kec ovde ne dolazi u pitanje.

7005: SRBIJA – FRANCUSKA, 19.15

(Košarka, Olimpijske igre)

Trikolori su posle poraza od Australije na startu ubedljivo savladali Kinu (88:60). Tim Aleksandra Đorđevića pobedio je Venecuelu, ali je takođe poražen od Australije. Francuzi, kao i Srbija, imaju tri boda, pa će ovaj meč vrlo verovatno odlučiti ko će u četvrtfinale sa treće, a ko sa četvrte pozicije.

8419: SAD – SRBIJA, 20.00

(Odbojka, Olimpijske igre, žene)

Izabranice Zorana Terzića pobedama od po 3:0 najpre nad Italijom, a zatim i Portorikom zauzele su prvo mesto u grupi B. Očekuje ih težak duel sa Amerikankama koje su takođe ostvarile pobede nad odbojkašicama Portorika i Holandije. Sa jednim bodom manje nalaze se iza naših odbojkašica na tabeli.

Kompletnu ponudu za grupu 4 pogledajte nas sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe 6)

2703: ČUKARIČKI - BAČKA PALANKA, 20.00

(Fudbal, Srbija 1)

Brđani ne znaju za pobedu posle prva tri kola, pa će im meč protiv Bačke na domaćem terenu biti sudbonosan. Puleni Milana Lešnjaka znaju da su potrošili sve kredite, pa je ofanziva na gol gostiju iz Bačke Palanke imperativ.

Kompletnu ponudu za grupu 6  pogledajte nas sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

2708: CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC, 20.30

(Fudbal, Srbija 1)

Zvezda je bila efikasna u Lučanima, istina i bušna pozadi, ali kako su Delije utakmicu proglasile „bitkom za zvezdaštvo“ jasno je da bi sve osim pobede šampiona bilo iznenađenje. Da se nisu „izglupirali“ u prvom kolu s mladim Stuparevićem, koji nije imao pravo nastupa i zbog koga su izgubili službeno sa 0:3, Zmajevi bi imali sedam bodova kao i crveno-beli i gledali bismo derbi ovog kola.

Kompletnu ponudu za grupu 8 pogledajte nas sajtu mozzartbet.com

4604: HAJDUK - DINAMO ZAGREB, 19.00

(Fudbal, Hrvatska 1)

Na Poljudu se ne stišava euforija zbog Hajdukovih sjajnih partija, pa Dinamu neće biti lako u hrvatskom „večitom derbiju“. Zagrepčani ipak u nogama imaju mnogo teških utakmica, zato su i ovog puta favoriti.

2705: NAPREDAK – VOJVODINA, 20.00

(Fudbal, Srbija 1)

Napredak dočekuje favorizovanu Vojvodinu koja ređa pobede na oba fronta i u Evropi i u Superligi, pa će biti puno vatre na terenu. Kruševljani su namučili Zvezdu, srušili Partizan, ali i glatko izgubili od Metalca. Voša je prečesto gubila bodove protiv po rejtingu slabijih protivnika, pa će ova utakmica pokazati ima li Lalatovićev tim snagu da napadne šampionsku titulu.

8419: SAD – SRBIJA, 20.00

(Odbojka, Olimpijske igre, žene)

Izabranice Zorana Terzića pobedama od po 3:0 najpre nad Italijom, a zatim i Portorikom zauzele su prvo mesto u grupi B. Očekuje ih težak duel sa Amerikankama koje su takođe ostvarile pobede nad odbojkašicama Portorika i Holandije. Sa jednim bodom manje nalaze se iza naših odbojkašica na tabeli.

7018: SAD –SRBIJA, 20.30

(Košarka, Olimpijske igre, žene)

Košarkašice Srbije doživele su bolan poraz od Kanađanki, jer su ispustile ogromno vođstvo kada se očekivalo da mirno uvedu meč u finiš. Amerikanke su praktično nepobedive. Ipak, u poslednja dva kola Srbiju čekaju okršaji sa najslabijim rivalima u grupi Kinom i Senegalom, gde ne bi smelo da bude iznenađenja.

5409: NORĆEPING - HEKEN, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)

Domaćina od vodećeg Malmea deli samo jedan bod, a za poraz ne zna još od kraja aprila. Heken je peti, i trenutno u nizu od devet mečeva bez poraza. Tradicija je na strani domaćina, ali Heken je u poslednje vreme dobar na strani.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.