NA VIDIKU EPILOG MEČA NA BRDU: Evo kakva je sudbina prekinute utakmice Čukarički - Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 09:59

NA VIDIKU EPILOG MEČA NA BRDU: Evo kakva je sudbina prekinute utakmice Čukarički - Partizan

Crno-bele čeka kazna.

Utakmica između Čukaričkog i Partizana koja trebalo da se odigra 12. aprila, a koja je zbog brojnih incidenata na tribinama prekinuta posle samo 20 minuta igre, dobiće ipak epilog na zelenom terenu.

U Zajednici Super lige prvi dan posle praznika odrediće novi termin odigravanja prekinute utakmice na Banovom Brdu.

Kako Žurnal saznaje, dva kluba će se na Banovom brdu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najverovatnije sastati u četvrtak, a naknadno će biti poznato i vreme odigravanja meča.

Sada preostaje da to ozvaniči i direktor Super lige Aleksandar Pivić, a on bi to trebalo da uradi u utorak prvi radni dan posle praznika.

Nema dileme da će Partizan biti kažnjen za prekid meča, a Disciplinska komisija trebalo bi da zaseda u sredu, najkasnije u četvrtak.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.