NA STADIONU JE, IZBACIO I SLIKU: Partizanova zimska bomba KUCA NA VRATA! Ogromno pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 18:04

NA STADIONU JE, IZBACIO I SLIKU: Partizanova zimska bomba KUCA NA VRATA! Ogromno pojačanje

Ime koje bi obradovalo sve navijače.

FK Partizan se u okviru 19. kola Superlige Srbije sastaje sa Novim Pazarom u Humskoj.

Ono što je zagrejalo srca navijača crno-belih po hladnom vremenu jeste prisustvo jednog lica na stadionu. U pitanju je Luka Stojanović i nisu jedino srca podgrejana, već i glasine da bi Stojanović mogao doći u FK Partizan tokom zimskog prelaznog roka.

On je izbacio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Instagram 'stori' kao svedočanstvo da je na utakmici.

Podsetimo, pre oko mesec dana pojavila se vest da je Aleksandar Stanojević, trener crno-belih, u dogovoru sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, pozvao momka koji je od 2010. do 2012. bio u omladinskoj školi crno-belih, ali nije zaigrao za prvi tim da pojača vicešampiona Srbije.

Ono što ide u prilog FK Partizan je to što Luka 31. decembra ove godine postaje slobodan igrač, jer neće produžiti ugovor sa Čikago Fajerom, u koji je došao u februaru prošle godine.

Ljubiteljima fudbala u Srbiji ostao je upamćen po golu u dresu Čukaričkog na Marakani kada je sa svoje polovine terena savladao golmana Zvezde Milana Borjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.