NA RTS-U SU PRIKAZALI SAMO JEDNOM: Pogledajte KRVNIČKI POTEZ Nemanje Nikolića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 23:45

NA RTS-U SU PRIKAZALI SAMO JEDNOM: Pogledajte KRVNIČKI POTEZ" Nemanje Nikolića (VIDEO)

Očekuje ga kazna, ali i klub treba da ga sankcioniše.

FK Partizan se obrukao protiv Nordsjilanda i izgubio je posle 5:0 u Danskoj i sa 1:0 u Beogradu. Tako su se izabranici Igora Duljaja oprstoli od Lige konferencija, ali ostaće upamćena bruka napadača Partizana Nemanje Nikolića.

On izgleda kao da je ušao u igru izgleda samo da nekog povredi i u tome je uspeo. Dobio je naravno  crveni karton, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali gore od toga je što se stvarno obrukao kao čovek.

Na RTS-u je taj momenat prikazan samo jednom, ali to je verovatno i bolje, jer takvu sramotu ne moramo više puta da vidimo. Ne moramo ni komentarisati, dovoljno je videti i svima je jasno sve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.