NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Voditeljka uporedila KK Partizan sa prištinskom stranom u Briselu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 16:44

NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Voditeljka uporedila KK Partizan sa prištinskom stranom u Briselu (VIDEO)

Vrlo neoprezan izbor reči.

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u pet utakmica finala ABA lige i doneli klubu dugo očekivanu titulu posle deset godina.

Crno-beli su nesrećno eliminisani iz Evrolige, tako da nisu mogli da se bore za taj trofej, pa im je kruna u Jadranskoj ligi neka vrsta utehe i svakako je drugi najvažniji pehar koji su mogli da osvoje.

To je objektivno rangiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trofeja po značaju za svakog pratioca košarke, mada ne i za poznatog novinara Dejana Anđusa koji je u jednoj emisiji na televiziji Hepi izjavio kako su titula u KLS i trofej u Kupu Radivoja Koraća ipak iznad ABA lige, čak i Evrolige.

No to na stranu, Anđus je istakao kako Partizan ne bi imao šta da traži ove sezone da nije bilo stranih igrača i dok je to u određenoj meri realna pretpostavka, daleko je problematičnija rečenica kojom se voditeljka nadovezala na datu tvrdnju.

- Trenutno se igra još jedan derbi, međutim ovog puta nas predstavlja naša diplomatska reprezentacija u Briselu. Nova runda pregovora igra se na stranom terenu, i sada bih pokušala da napravite jednu analizu, da li sa ove druge strane, prištinske, vodeću ulogu, kao u Partizanu, vode neki strani likovi? - upitala je ona Anđusa.

Prilično neoprezno poređenje na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.