Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2015, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA ISTOM ZADATKU: Milinković otkrio o čemu je pričao sa Grobarima

Razne priče su se pojavljivale u prethodnih nekoliko dana u vezi sa novim trenerom Partizana Zoranom Milinkovićem, pa i članom njegovog stručnog štaba Zoranom Lončarom, a kampanju su na internetu uglavnom vodili baš navijači srpskog velikana.

Da bi razjasnili situaciju i rešili nesporazume organizovan je sastanak novog trenera i najvatrenijih navijača crno-belih popularnih Grobara odnosno njihovih vođa. O čemu se razgovaralo Milinković je otkrio novinaru Žurnala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> – Bio je to iskren, dobar razgovor. U fokusu su tim i rezultat i na istom smo putu. Svima nam je ista želja, a to je da budemo šampioni, kazao je Milinković.
Nakon dve trećine šampionata odnosno 20 odigranih kola Partizan ima dva boda više od još uvek aktuelnog prvaka Srbije Crvene zvezde koja je na zimsku pauzu otišla sa šest poena manjka.
hotsport.rs
The post NA ISTOM ZADATKU: Milinković otkrio o čemu je pričao sa Grobarima appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.