NA BANOVOM BRDU BEZ PUBLIKE: Čukarički i Partizan nadoknađuju prekinutu utakmicu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2023, 16:54

NA BANOVOM BRDU BEZ PUBLIKE: Čukarički i Partizan nadoknađuju prekinutu utakmicu! (VIDEO)

Nastavak bez publike. Fudbaleri Čukaričkog i Partizana na Banovom brdu od danas od 17:15 igraju zaostalu utakmicu poslednjeg 30. kola reuglarnog dela Mozzart Bet Superlige Srbije. Utakmica je dva prekinuta, zbog nereda navijača, a kada je susret trebao da se nastavi, ali igrači ’crno–belih’ nisu hteli. Posle pregovora, većanja, taj dan, iako je bilo uslova, ... Read more
The post NA BANOVOM BRDU BEZ PUBLIKE: Čukarički i Partizan nadoknađuju prekinutu utakmicu! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USPAVANKA NA BANOVOM BRDU: Bez golova na utakmici između Partizana i Čukaričkog! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2023

Meč sa puno prekida. Fudbaleri Čukaričkog i Partizana su nastavili odložen susret poslednjeg 30. kola Mozzart Bet Suprelige Srbije na Banovom brdu danas od 17:15. Prvi deo susreta je nastavljen od 22 minuta i nismo videli toliko sadržajne igre, koja bila sa puno prekida i seckanja. Na početku nekoliko...

Nastavak na HotSport.rs...

Jedino dobro u porazu od Čukaričkog: Partizan u plej-ofu dočekuje Crvenu zvezdu

Izvor: Danas, 20.Apr.2023

Očajno stanje u Humskoj, danas je dobilo novu epizodu na Banovom brdu. Porazom do Čukaričkog (1:0), fudbaleri Partizana u plej-ofu će startovati kao četvrtoplasirani.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.